Dotaz na obsluhu jídelního výtahu a revizí v kuchyních

Kdo provádí a hradí náklady na pravidelný servis a údržbu zařízení, které je sice součástí budovy, ale užívá ho výhradně jeden nájemce. Konkrétně se jedná o jídelní výtah v budově školy, který je součástí školní kuchyně a jídelny (kuchyň i jídelna je pronajata). Předpokládám, že obdobné je to s VTZ. Dále bych ráda věděla, kdo v těchto kuchyních provádí a hradí (provozovatel/vlastník) revize zvlášť nebezpečných prostor a jestli do této kategorie patří pouze škrabka nebo celá kuchyň?

Tento obsah je určen pouze pro předplatitele. Pokud už předplatitelem jste, prosíme, přihlaste se.

Digitalizace, automatizace a trendy v oblasti správy, údržby majetku a facility managementu

Dotazy v poradně mohou pokládat pouze předplatitelé. Pokud už předplatitelem jste, prosíme, přihlaste se.