Dotaz na obsluhu jídelního výtahu a revizí v kuchyních

Kdo provádí a hradí náklady na pravidelný servis a údržbu zařízení, které je sice součástí budovy, ale užívá ho výhradně jeden nájemce. Konkrétně se jedná o jídelní výtah v budově školy, který je součástí školní kuchyně a jídelny (kuchyň i jídelna je pronajata). Předpokládám, že obdobné je to s VTZ. Dále bych ráda věděla, kdo v těchto kuchyních provádí a hradí (provozovatel/vlastník) revize zvlášť nebezpečných prostor a jestli do této kategorie patří pouze škrabka nebo celá kuchyň?

Tento obsah je určen pouze pro předplatitele. Pokud už předplatitelem jste, prosíme, přihlaste se.

Vyžádat vzor mohou pouze předplatitelé. Pokud už předplatitelem jste, prosíme, přihlaste se.

ESG reporting: Podávání zpráv o udržitelnosti za rok 2024

Dotazy v poradně mohou pokládat pouze předplatitelé. Pokud už předplatitelem jste, prosíme, přihlaste se.